Bitkisel Yağlar BLOG

SUSAM YAĞI (Soğuk Sıkım - Sesamum Indicum)

Güncelleme tarihi: 16 Nis


Çiftçizade Susam Yağı Üretimi
Çiftçizade Susam Yağı

Susam Yağı (Doğal, Katkısız, Soğuk Sıkım Bitkisel Yağ)


Ürünün İşlenen Kısmı: Tohumları


Ürünün Botanik İsmi: Sesamum Indicum


Üretim Metodu: Soğuk Sıkım (Soğuk Press)


Nihai Ürün Tanımı: Doğal Sabit Bitkisel Yağ


Renk ve Koku Tanımı: Sarı Renkli , Deriye nufus ettirilerek koklandığında hafif kekremsi susam kokusu verir.


Raf Ömrü: 3 Yıl


Cas No: 8008-74-0


EINECS/ELINCS No: 232-370-6


Doğal Bileşenleri: Omega 3,6,9, A,D,E,K


Yağ Oranı: Susam tohumları ortalama %45-55 nar susam yağı içerir.


Menşei: Türkiye


Ambalaj Şekli: 1,5,30,60,200 Litre Metal Varil ve 1000 Litre IBC Tank


Tüketim Şekli: Saç, cilt ve vucut için ilgili bölgeye parmak uçları ile masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Gıda olarak tüketebilirsiniz.

Kozmetik amaçlı haricen kullanılmasında sakınca yoktur.


Susam Yağının Faydaları Nelerdir?

Enerji deposu besleyici bitkisel yağdır.

Cilt, saç ve vucutta nemlendirici etkisi vardır.

Cilde canlı bir görünüm kazandırır.


Susam Yağının Yan Etkileri Nelerdir?

Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.


SUSAM YAĞI ÜRETİMİ


Kaliteli susam yağı; Susam tohumlarından soğuk sıkım (cold press) methoduyla üretilerek, iyi muhafaza edilmiş ve hiçbir katkı yapılmamış doğal bitkisel yağ olandır. Naturalis Olea ve Çiftçizade yukarıda yer verilen şekilde üretim yapmaktadır.


Çiftçizade Bitkisel Yağ Üretiminde kullandığı her hammaddeyi kaynağından tedarik eder. Aşağıda Susam üretilen susam tarlası videosu susamın fiziki yapısı hakkında fikir edinmenize yardımcı olacaktır.




B2B Mağazamızdan Çiftçizade Susam Yağı Satın Almak için aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.




Susam Yağı Kullanıcı yorumlarını aşağıdaki yorum yaz alanına yazabilirsiniz.

34 görüntüleme0 yorum

Son Paylaşımlar

Hepsini Gör