Bitkisel Yağlar BLOG

AVOKADO YAĞI (Soğuk Sıkım - Persea Americana)

Güncelleme tarihi: 13 Nis


Avokado Yağı Üretimi
Avokado Yağı

Avokado Yağı (Doğal, Katkısız, Soğuk Sıkım Bitkisel Yağ)


Ürünün İşlenen Kısmı: Meyveleri


Ürünün Botanik İsmi: Persea Americana


Üretim Metodu: Soğuk Sıkım (Soğuk Press)


Nihai Ürün Tanımı: Doğal Sabit Bitkisel Yağ


Renk ve Koku Tanımı: Koyu yeşil renkli , Deriye nufus ettirilerek koklandığında avokado meyve kokusu verir.


Raf Ömrü: 3 Yıl


Cas No: 8024-32-6


EINECS/ELINCS No: 232-428-0


Doğal Bileşenleri: Omega 3,6,9, A,D,E,K,B,B1


Yağ Oranı: Çekirdeklerinden ayrılmış avokado meyvesi ortalama %8-12 avokado yağı içerir.


Menşei: Türkiye


Ambalaj Şekli: 1,5,30,60,200 Litre Metal Varil ve 1000 Litre IBC Tank


Tüketim Şekli: Kozmetik amaçlı haricen, Gıda amaçlı dahilen kullanılır.


Avokado Yağının Faydaları Nelerdir?

Gıda takviyesi olarak tüketilmesi durumunda sindirim sistemi problemlerinin giderilmesine yardımcıdır.

Salatalarda sos olarak lezzet verir.

Saç,cilt ve vucut bakımında en etkili kozmetik ürünlerdendir.

Nem dengesini sağlar.

Cilde canlılık kazandırır.

Çatlakların giderilmesinde son derece etkilidir.


Avokado Yağının Yan Etkileri Nelerdir?

Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.


AVOKADO YAĞI ÜRETİMİ


Kaliteli Avokado yağı; Avokado meyvesinin kontinu sistemlerde soğuk sıkım (cold press) methoduyla üretilerek, iyi muhafaza edilmiş ve hiçbir katkı yapılmamış doğal bitkisel yağ olandır. Naturalis Olea ve Çiftçizade yukarıda yer verilen şekilde üretim yapmaktadır.



Orjinal Katkısız Avokado Yağı Nasıl Olur?


Koyu yeşil renkli, hafif avokado kokulu


B2B Mağazamızdan Çiftçizade Avokado Yağı Satın Almak için aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.




Avokado Yağı Kullanıcı yorumlarını aşağıdaki yorum yaz alanına yazabilirsiniz.

50 görüntüleme1 yorum

Son Paylaşımlar

Hepsini Gör